top of page

WAT KUNT U DOEN ?

Stichting Bijen is Leven ontvangt geen structurele subsidie. Donateurs, giften en vrijwilligers maken ons werk mogelijk. Draagt u bijen een warm hart toe? Steun dan het werk van 'Bijen is leven'. Eenmalig of structureel: alle beetjes helpen.

Uiteraard kunt ook zelf iets doen in uw eigen omgeving voor bijen! Plant een boom, struik of zaai een stukje grond in met bloemenzaden die geschikt zijn voor insecten. Plant bloembollen. Bouw een insectenhotel en hang deze op, gebruik geen gif in uw tuin! Alle beetjes helpen!

 

En als u ons wilt steunen zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard komen wij ook graag met u in gesprek hierover.

 

Het steunen van de stichting kan op verschillende manieren:

 

Financiële donatie/giften:

 Door een donatie aan de stichting, u kunt een donatie/gift doen die bovendien fiscaal aftrekbaar is vanwege het feit dat Bijen is leven een ANBI status heeft.

Hoe werkt het: Doneer een bedrag via uw bank  naar Triodos NL15TRIO0197926037

 Ten name van  'Stichting bijen is leven' en o.v.v. 'Gift'.

 

'Bijenvolk' donatie particulieren:

 Door een bijenvolk te doneren ondersteunt u de stichting in haar ultieme vorm. Deze donatie geeft de stichting de mogelijkheid een bijenvolk te huisvesten en te verzorgen. We kunnen dan een nieuwe bijenkast bouwen om hierin een nieuw bijenvolk te huisvesten.  De stichting zal u hoogst persoonlijk van de ontwikkelingen van het door u gedoneerde volk op de hoogte houden middels een persoonlijke nieuwsbrief.

Hoe werkt het: Heeft u interesse ga dan naar het contactformulier, vult u deze alstublieft geheel in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

'Bijenvolk' donatie bedrijven of organisaties:

 Door een bijenvolk te doneren ondersteunt u de stichting in haar ultieme vorm. Deze donatie geeft de stichting de mogelijkheid een bijenvolk te huisvesten en te verzorgen. We kunnen dan een nieuwe bijenkast bouwen om hierin een nieuw bijenvolk te huisvesten.  De stichting zal u hoogst persoonlijk van de ontwikkelingen van het door u gedoneerde volk op de hoogte houden middels een persoonlijke nieuwsbrief.

Daarnaast is het mogelijk om uw naam en bedrijfslogo op onze website vermeld te krijgen.

Hoe werkt het: Heeft u interesse ga dan naar het contactformulier, vult u deze alstublieft geheel in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Giften aan 'Stichting Bijen is leven ' zijn fiscaal aftrekbaar vanwege het feit dat 'Stichting Bijen is leven' een ANBI status heeft. 

Meer hierover op de site van de belastingdienst.

 

bottom of page